Op zoek naar een glamping in Zeeland? Dit zijn de twee leukste!

In dit artikel lees je alles over de twee meest populaire Zeeuwse campings, waar je stuk voor stuk een zogeheten Villatent kunt boeken. Dit is een safaritent die van alle gemakken is voorzien, waardoor je kunt kamperen zonder in te leveren op luxe. Op www.villatent.nl kun je alle campings en voorzieningen bekijken, en direct je glamping in Zeeland vakantie boeken .

Camping RCN de Schotsman in Kamperland

De eerste camping in Zeeland waar je de beroemde tenten van www.villatent.nl vindt is RCN de Schotsman. Deze is gelegen aan het prachtige Veerse meer, waar je diverse watersporten kunt beoefenen. De camping heeft veel speeltuintjes en is tevens niet ver van het strand gelegen. Door de diverse voorzieningen is de camping geschikt voor het hele gezin, en hoeft werkelijk niemand zich er te vervelen. Het meer is overigens niet de enige plek waar je kunt zwemmen. Ze hebben namelijk tevens zowel een binnen- als een buitenzwembad, en zelfs een heuse waterglijbaan! Liever een potje tennissen of fietsen huren? Ook dat is mogelijk. De omgeving is super mooi en gemakkelijk te verkennen met de fiets, of gewoon te voet natuurlijk.

Camping de Molenhoek in Kamperland

De tevens in Kamperland gelegen camping De Molenhoek heeft ook prachtige safaritenten waarin je helemaal tot rust komt. Deze hebben een bijzonder ruime opzet en grote ramen, wat een ultiem vrij gevoel geeft. De knusse bedstee met daaronder een speelruimte voor de kleintjes maakt deze tenten ideaal voor gezinnen met kleine kinderen, maar je kunt er natuurlijk ook koffers en boodschappen kwijt. Op de camping vind je diverse vormen van animatie voor de kinderen, een buitenzwembad, tafeltennistafels, een speeltuin en voetbalveld. Er is dus genoeg te doen, en niemand hoeft zich te vervelen. Een hele goede optie dus voor als je een glamping in Zeeland zoekt.

Waarom kiezen voor een glamping vakantie?Waarom kiezen voor een glamping vakantie

Iedereen die dol is op kamperen weet ook dat het niet altijd even luxe is. Je moet naar het toiletgebouw om naar de wc te kunnen of te douchen, en ook koken is behoorlijk primitief. En niet te vergeten het feit dat je op een luchtbed of (erger) op een matje moet slapen. Ben jij dol op kamperen maar lever je liever niet in op al deze zaken? Boek dan een glamping vakantie! Je verblijft dan in een luxe safaritent met eigen sanitair, en hebt toch het gevoel middenin de natuur te zitten. Glamping is kamperen met wat extra luxe. Voor veel mensen is dit de ultieme manier van vakantie vieren, want het zit in feite tussen een verblijf in een tentje en een luxe stacaravan of bungalow in. Ideaal!

© 2024 — vakantiehuisdirect.nl — development by Harris Software