Met je viervoeter de Limburgse landschappen in

Wil je een vakantiehuis in Nederland huren waar niet alleen jij maar ook jouw hond veel plezier aan zal hebben? Dan is Limburg de juiste plek! Hier heb je namelijk genoeg ruimte om lekker de paden op en de lanen in te trekken. Een weekendje weg in Limburg is namelijk voor jou en je trouwe viervoeter een groot avontuur. Dus laat je hond maar lekker los en ren er zelf zonder zorgen plezier achteraan!

Je hond slaapt niet buiten

Het kan soms lastig zijn om een vakantiehuis te vinden waar je hond ook welkom is. Belachelijk eigenlijk, want waarom zou jij je liefste huisdier nou thuis laten wanneer jij op vakantie gaat? Gelukkig vind je wel een vakantiehuis in Limburg waar jij en je beste maatje een weekendje heerlijk kunnen genieten. Vaak zelfs zonder extra kosten! Geniet van een vakantiehuis met een grote tuin, zodat jouw viervoeter vrij kan rondrennen wanneer jij even met de beentjes omhoog op het terras wilt zitten.

Je hond is je belangrijkste familielid

Grote familie en wil je de hond niet thuislaten? Geen zorgen! Je hoeft je hond niet alleen achter te laten. Huur bijvoorbeeld een groot vakantiehuis en geniet van alles wat Limburg voor jou en je familie te bieden heeft. Zo kun je onbezorgd op vakantie samen met je belangrijkste familielid. Want zeg nou zelf: ook jouw trouwe rakker is wel eens toe aan vakantie.

Klaar voor een lange wandeling

Lange wandelingen door prachtige landschappen; kun jij er geen genoeg van krijgen? Maak dan een wandeling van maar liefst 21 kilometer door het Limburgse landschap. Kies voor de route van Fort naar Fort en je zult voldoende uitdaging vinden tijdens deze tocht. Van kleine heuvels tot modderige paadjes, je zult het allemaal voorbij zien komen. Door het afwisselende landschap zul je je geen minuut vervelen. Ook heerlijk voor je hond om een keer door het prachtige Limburgse landschap te wandelen, in plaats van een blokje om bij jou in de wijk.

Laat je hond lekker hond zijn

Vlakbij de Duitse grens vind je het plaatsje Reuver. En Reuver is waarschijnlijk de favoriete plaats van je hond, want daar hebben ze een echte hondenspeeltuin! Hier zullen niet alleen veel andere honden zijn, waar jouw hond lekker mee kan spelen. Maar zijn ook diverse “speeltoestellen” zoals autobanden en tunnels gemaakt van rioolbuizen. En geen zorgen: voor het baasjes is er een bankje waar je lekker kan zitten en kijken naar jouw trouwe viervoeter. Toegang is gratis, zolang je wel maar zelf de hondenpoep opruimt!

© 2024 — vakantiehuisdirect.nl — development by Harris Software