Zoek & boek

Herbeleef je vakantie door herinneringen af te drukken

Druk je foto’s online af

Met wat foto’s kun je elke ruimte een frisse uitstraling geven. Daarnaast kun je de ruimte zo ook een persoonlijke touch geven. Je foto afdrukken kun je tegenwoordig online regelen. Je hoeft er dus niet meer voor naar de winkel. Het enige wat je hoeft te doen is goed werkende internet hebben en een apparaat waarmee je op internet kunt surfen. Je kunt het zelfs doen terwijl je lekker in je vakantiehuisje aan het chillen bent. Je kunt de foto’s personaliseren door te kiezen voor een retro look. Dit zal je foto’s een vintage uitstraling geven. Daarnaast kun je ze ook vergroten. Zelfs de afwerking kun je zelf bepalen. Zo heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een gladde- of matte afwerking. je kunt de foto’s zelfs een mooie witte kader geven. Dit zal een polaroid effect creëren. Deze herinneringen kun je dan vervolgens mooi in een fotoboek plakken

Een vakantie fotokalender

Een andere creatieve manier waarop je je vakantie kunt herbeleven is door een fotokalender af te drukken. Ook dit kun je eenvoudig online doen. Hiervoor zul je eerst 12 foto’s voor moeten uitkiezen. Deze zullen dan elke maand van het jaar representeren. Ook hierbij kun je de layout geheel zelf kiezen. Dit hangt uiteraard af van jouw persoonlijke voorkeuren als het gaat om het noteren van belangrijke evenementen, verjaardagen en afspraken. Zo kun je ook aftellen naar je volgende vakantie. Bij het ontwerpen kun je dan kiezen voor extra mat, mat of hoogglans papier. Daarna kun je het een persoonlijke touch geven met illustraties, teksten, clipart en meer. Het fijne aan deze kalender is dat je er meteen meer van af kunt drukken om het cadeau te doen, maar je kan je ontwerp ook opslaan voor later.

Kortom, kun je je favoriete foto’s tegenwoordig online afdrukken. Je hebt er alleen goede internetverbinding en een apparaat waarmee je op internet kunt voor nodig. Je kunt er ook voor kiezen om je foto’s in een fotokalender af te drukken om af te tellen naar de volgende vakantie.

Danny Bijl
dawda
Inspiratie & tips

Misschien ook interessant?

3x inspiratie voor een rondreis door Zuidoost-Azië!

3x inspiratie voor een rondreis door Zuidoost-Azië!

Zuidoost-Azië is een populaire bestemming voor een rondreis. Het continent heeft een aantal ideale bestemmingen voor...
Naar de Dolomieten in Italië 5 tips

Naar de Dolomieten in Italië: 5 tips

Natuurliefhebbers van over de hele wereld reizen ieder jaar weer af naar Italië voor een bezoekje...
Ontspannen in Egypte op een heerlijke manier

Ontspannen in Egypte op een heerlijke manier

Egypte is een heerlijk land om je vakantie in te vieren, en niet alleen om het...
Zomervakantie vieren in Zwitserland

Zomervakantie vieren in Zwitserland

Wie denkt aan Zwitserland denkt aan witte bergen met een dikke laag sneeuw. Maar Zwitserland is...

Een moment geduld. We zoeken het geschikte aanbod met vakantiehuizen voor je…