4 accessoires voor smartphones die elke reiziger zou moeten hebben

Smartphones zijn de ultieme reisbenodigdheden. We gebruiken ze voor onderzoek naar de bestemming, navigatie, communicatie met het thuisfront, het maken van vakantiefoto's en video’s en noem het maar op. We kunnen daarom wel stellen dat het meenemen van een goede smartphone op reis geen overbodige luxe is…

Maar tegenwoordig zijn er ook tal van smartphone accessoires op de markt, die je reiservaring nóg beter kunnen maken. Ben jij vaak op reis? Dan mogen de volgende handige accessoires niet ontbreken in je koffer (of aan je telefoon)!

1. Telefoonkoord

Heb je nog geen telefoonkoord? Dan zou je vandaag nog naar de winkel moeten rennen om deze een aan te schaffen. Geloof ons: je gaat er geen spijt van krijgen! Een telefoonkoord voor je smartphone is echt een van de beste reisaccessoires die je kunt hebben.

Deze accessoire helpt niet alleen je telefoon te beschermen tegen diefstal of wanneer je hem laat vallen, het zorgt er ook voor dat je je telefoon altijd bij de hand hebt. Zo hoeft je nooit meer dat perfecte fotomoment te missen! Koop bijvoorbeeld een shiny koord voor je Samsung a52s en maak nóg mooiere foto’s met deze toch al geweldige smartphone.

2. Schermprotector

Er is niets erger dan een verbrijzeld scherm. Vooral wanneer je aan het reizen bent en optimaal gebruik wilt kunnen maken van alle functies op je telefoon. Een krasbestendige screenprotector van gehard glas is dan ook de beste vriend van elke reiziger.

Je hoeft op deze manier nooit meer bang te zijn om je telefoon per ongeluk te laten vallen. En eerlijk is eerlijk: vooral tijdens lange- of backpackreizen is de kans hierop vrij groot…Bovendien kost een schermprotector bijna niets!

3. Telefoonhouder

Een andere handig reisaccessoires is de telefoonhouder. Hiermee zet je je smartphone stevig vast op bijvoorbeeld je fiets, motor of in de auto. Zo hoeft je hem niet telkens in je handen te houden, wat een stuk veiliger is in het verkeer.

Met een telefoonhouder kun je toch nog gebruik maken van alle functies op je smartphone, terwijl je tegelijkertijd veilig aan het verkeer deelneemt. Ga je bijvoorbeeld op roadtrip? Plaats je smartphone dan in de houder en zet de navigatie aan. Zo simpel is het! Telefoonhouders komen in allerlei soorten en maten, dus je moet hem wel even afstemmen op jouw specifieke smartphone. Heb je bijvoorbeeld een oppo find x3 lite? Dan is onder andere de Devia Goblet Dashboard telefoonhouder een goede optie.

4. Extra geheugenopslag

Hoe vaak heb je oude foto's of apps moeten verwijderen om ruimte te maken voor nieuwe foto's op je smartphone? Waarschijnlijk vaak genoeg. Net op dat moment dat je het perfecte plaatje wilde vastleggen…

Investeer dan ook altijd in een goedkoop abonnement voor telefoonopslag, zodat je nooit meer tijd hoeft te verspillen aan het verwijderen van foto’s tijdens je reis. Je kunt meer geheugenopslag kopen in de vorm van een SD-kaartje, of voor extra opslag betalen bij je huidige abonnement.

Lees ook: Geld lenen om comfortabel te leven? Het is mogelijk als je het verstandig doet.

5. Powerbank

Powerbanks zijn tegenwoordig onmisbaar tijdens het reizen. Ze zijn broodnodig om je draagbare gadgets draaiende te houden. Naarmate de technologie van smartphones steeds beter wordt, blijft de levensduur van de batterij namelijk vaak beperkt. En je wilt niet het risico lopen dat je onderweg bent naar een nieuwe bestemming terwijl je telefoon uitvalt…(lees: weg navigatie en lekkere muziek).

Ga jij binnenkort op reis? Vergeet deze handige benodigdheden voor je smartphone dan niet mee te nemen. Het zal je vakantie-ervaring absoluut verbeteren!

© 2024 — vakantiehuisdirect.nl — development by Harris Software